Vans напомня за природата в комбо с National Geographic

Vans винаги се е асоциирал с младежката и градската скейт култура, но това не пречи на американската компания да погледне и отвъд бетонните мегаполиси, които обитаваме.

Хубавото е, че го прави с идеалния партньор за тази цел. Моментално разпознаваемата жълта правоъгълна рамка на National Geographic маркира желанието на Vans да отдаде почит на дългата история на медията, която не спира да изследва планетата вече 130 години.

Vans x National Geographic Old Skool, 179 лева

Колабоорацията между Vans и Nat Geo се материализира под формата на капсулна колекция от облекло и кецове в най-емблематичните силуети на американците, която би трябвало да събуди желанието за пътуване. Освен стандартните спортни суетшърти, тениски, шапки и бананки с логата на двете компании и принтове на земното кълбо, дизайнерите се раздават най-много върху най-познатите кецове на Vans.

Vans x National Geographic Classic Slip-on, 159 лева

Оригиналният нисък Authentic е принтиран с мотиви от фотография на океана от архива на Nat Geo и емблематичната жълта черта, Slip On е с гренландския глетчер Пайн Айланд, Еra е нашарен максимално с океанските корици на списанието през годините, Old Skool е посветен на дивите животни като мексиканския сив вълк и червенооката дървесна жаба, а Sk8-Hi е далеч по първосигнален с голямо бродирано лого на National Geographic.

Vans x National Geographic Еra, 169 лева
Vans x National Geographic SK8-HI Reissue 138, 199 лева
Vans x National Geographic Ultrarange Exo, 239 лева

Колаборацията на Vans и National Geographic е онлайн тук и магазините на Contrabanda.