Mr Porter пуска наръчник за по-добри дни (и нощи)

Имаме ли нужда от още един наръчник за по-добър живот? Mr Porter отговаря положително и представя своя едноименен гид за по-добри дни (и нощи) с надежда, че все още има имаме нужда от побутване в правилната посока не само онлайн, но и на хартия.

Не че тонът на подобни издания през последните години не се е променил от задължаваща и сервизна журналистика (наръчниците как да, как не и защо) към далеч по-нюансирани предложения и идеи за разнообразяване и оптимизиране на ежедневната рутина.

The Mr Porter Guide To A Better Day се рекламира като информативен наръчник за оцеляване, които помага на мъжете да живеят без излишни усилия и елегантно в модерния свят и им позволява да атакуват живота и неговите знайни и незнайни предизвикателства от изгрев до залез слънце.

Съдържанието е претъпкано с всевъзможни предложения и мъдри мисли от известните приятели на онлайн магазина за луксозна мъжка мода, които споделят за всичко от сутрешната рутина в банята до поддръжката на гардероба и психичното здраве в оптимална форма.

Общо взето потъвате в безброй хитрини от рода на това как да говорите с личния си фитнес треньор, как да пътувате, как да си подреждате гардероба и и как да се наспите по най-добрия начин и четете интервюта със съвети от хора като Tom Ford, Virgil Abloh и Jon Hamm.

Новата книга на Mr Porter струва скъпо и няма претенции да решава екзистенциални проблеми и едва ли ще ви направи по-щастливи, но поне ще замаже положението и вкара малко оптимизация в неща, с които така или иначе се сблъскваме ежедневно. А да, всички приходи от продажбите отиват за фонда Health In Mind на Mr Porter в партньорство с Movember.

The Mr Porter Guide To A Better Day (348 странции, меки корици, Thames & Hudson) струва 70 лева онлайн тук. Откъс от съдържанието има тук