ВИДЕО: Run на Joji

Време е окончателно да простим на George Kusunoki Miller за Harlem Shake. 27-годишният младеж, известен през годините като Filthy Frank, Pink Guy и най-вече като човекът, създал глобалния вирален мийм, превърнал адската песен на Baauer в неизбежна през 2013, изкупува минали грехове с последната си инкарнация Joji.

Роденият с японска и австралийска кръв в Осака певец, рапър, продуцент, автор, комик и (бивша) YouТube звезда загърбва безсмислените забавления и клоунски номера, за да се съсредоточи по-сериозно върху създаването на музика, която самият той би слушал.

Кулминация в дискографията му е емоционалното Dancing In The Dark от 2017, превърнало се в хит покрай видеото, в което Joji излиза от ролята на палячото, за да се разкрие като ранен градски фавн със смокинг и стрела в гърба след парти.

Новата му песен Run e истински любовен епос с убийствено китарно соло и великолепно кошмарен клип – официално най-доброто нещо, което е правил досегa и обещание, че Joji е едно от новите имена в съвременната поп музика, които си струва да следите отблизо.