Eat Spaghetti to Forgetti Your Regretti, много ясно

Деница от Picky Eater’s Diary (жестоки рецепти за цялото семейство – бел.ред.) е виновна за случайното ни запознанство с новата любима и приятно екзистенциална марка, която ще носим лицемерно идните месеци.

Лицемерно, защото все още не сме се отказали от месото и останалите продукти от животински произход, но въпреки това оценяваме чувството за хумор на SassySpud – ирландска марка унисекс тениски, суетшърти, чанти и аксесоари, родена от желанието да промотира позитивните аспекти на веганството, растителната диета и живота с повече хумус.

Всеки един от продуктите на марката се произвежда по етичен начин във фабрики с човешки условия, използвайки само веган и природосъобразни мастила в процес, който изисква седем пъти по-малко вода от обикновеното багрене на трикотаж. Опаковките са от рециклирани или биоразградими материали, а бродериите върху гърдите – един път.

Ако се чувствате като ходещи билборди с добро чувство за хумор и вярвате в тази кауза, може да се присъедините към повдигането на внимание за това как хумусът и растителната диета могат да бъдат полезни за тялото, да спяват животински животи и да помогнат на планетата.

Колкото до останалите, защо да не разведрим атмосферата около тази сериозна тема с велики слогани като Choose Fries Not Lives, Eat Cake Not Steak, Drink Milk From Nuts Not Tits, Send Noods, Don’t Be A Prick, Eat Pussy Not Animals и разбира се, най-великото мотивиращо послание напоследък, Eat Spaghetti To Forgetti Your Regretti?

Последното върви с допълнителна терапия от всички SNL клипове на Bill Hader в ролята на Vinny Vedecci.

Всички продукти на SassySpud са онлайн тук.