Най-добрите реклами от Super Bowl 54

Отборът на Kansas City Chiefs от щата Мисури (без майтап )прекъсва петдесетгодишната суша с победа на Super Bowl 54, а ние пренебрегваме подигравките с последния туит на Trump, за да наваксваме с най-добрите многомилионни реклами от паузите на големия мач тази неделя:

Amazon наема Ellen DeGeneres и Portia De Rossi, за да зададе леко наивния въпрос какво, аджеба, сме правили преди Alexa и как въобще сме оцелелибез дигитални асистенти. Високобюджетният преднамерен преглед на историята не е особено убедителен.

Съдейки по текстра под клипа, първата реклама на Facebook по време на Super Bowl промотира групите в социалната мрежа. Никаква идея защо точно, но със сигурност добър пример как Chris Rock изкарва най-много пари за отрицателно време без да прави каквото и да било.

Arya Stark, пардон, Maisie Williams пее Let it Go от хитовата анимация Замръзналото кралство против глобалното затопляне и в името на електромобили като e-tron? Толкова от Audi.

Dashlane пресъздава ада на забравените пароли, който ви грози всеки ден… освен ако не ползвате Dashlane, разбира се.

Pringles използва Rick and Morty по необясними, поне на пръв поглед, причини, но пък изглежда забавно в традицията на анимационния сериал.

Squarespace праща Winona Ryder в Уинона (Минесота), за да направи сайт (с картинки). По-забавно е, отколкото звучи. А и сайтът си е съвсем реален.

Doritos спретва танцово надиграване между Sam Elliot и Lil Nas X. Песента е ясна, печели мустакът на американския актьор.

Google се опитва да играе по тънката сантиментална струна с любов, възрастни хора и неизбежната смърт, но някакси успява да напомни колко данни събира за всеки един от нас, без да отговаря пред никого.

Budweiser заменя обикновените братлета от досегашните си приятелски реклами с геройствата на обикновените американци в опит за по-социална реклама с лек обществен заряд.

Bud Light влиза в мозъка на Post Malone понеже няма какво друго да прави.

Walmart ползва всевъзможни космически герои, пътешественици във времето и кои ли още не, за да рекламира своите доставки до… хм, превозното ви средство на паркинга пред магазина.

Cheetos вкарва MC Hammer като извинение да не пипаш нищо и никога.

Bill Murray се заиграва с класиката Омагьосан ден за Jeep.

Porsche печели служебно сред автомобилните рекламодатели с The Heist.

Bryan Cranston и Tracee Ellis Ross се справят прилично с възстановката на Сиянието за Mountain Dew. Тазгодишната китка от визуални ефекти, много танцьори и поп диви на полувремето пък е на Shakira и Jennifer Lopez: