Joy Corrigan спасява света с бански от Naked Species

Малко, но от сърце. Американският супермодел Joy Corrigan внимава как развива личната си марка, за да не се превърне в поредното популярно лице с безсмислена модна линия. Не че можем да търсим някаква особено радикална идея зад серия от силно изрязани бански и спортни облекла, но девойката всъщност има нещо предвид.

Naked Species се прокламира като базова мода за съзнателния човек, който се нуждае от (спортен) гардероб с минимални заемки от модерния уличен стил и иска да допринася опазването на пламената по някакъв начин, докато пазарува. Заедно със сестра си Gina Smith, Joy Corrigan споделя страст към опазването на застрашените растителни и животински видове на нашата прекрасна планета и иска не само да продава, но и да информира и заделя средства за любимите си екологични каузи.

Именно заради това най-малко 10% от печалбата на компанията отива в организацията Wild Tomorrow Fund, която работи неуморно в Южна Африка, за да опазва, разширява и защитава естествената среда на тамошните животни. Затова инвестирайте смело в един страшно изрязан и прозиращ цял бански в неонов или бежов цвят, за да провокирате още една (важна) тема на разговор с околните. Защото, нали, красотата може и да не спаси света, но поне ще замаже положението.

Naked Species е тук.