H&M пуска мърч за новия сезон и басейн на Странни неща

Малко повече от месец преди премиерата на третия сезон, H&M пуска летен ретро мърч за хитовия ТВ сериал Странни неща, вдъхновен (мърча, не сериала) от обществения басейн в измисленото градче Хоукинс.

Една от новите локации в предстоящия сезон на Странни неща е отпечатана в пряк и преносен смисъл върху 80-тарски тениски, потници, къси панталонки, бански костюми и аксесоари за мъже и жени (като сексапилни визьори, готини джапанки, свирки за тормоз на спокойно почиващи и големи бананки с голямо лого на сериала) в цветовете на сериала (червено, черно и няколко ярки нюанса за част от дамските модели).

Η&Μ и Netflix твърдят, че някои от моделите ще присъстват в самия сериал (съвсем умишлено, а не като онази чаша от Игра на тронове), за да е успешен маркетингът, как иначе. Визьорът, джапанките, бананката и банските ще свършат първи, да си знаете.

Дамки и мъжки червен спасителски бански с щампа Hawkins Pool, 25 лева
Черен потник с щампа Stranger Things (20 лева) и бял спасителски потник с червени кантове и щампа Hawkins Pool (20 лева)
Десенирана риза и тениска с щампа Stranger Things, 25 лева
Тениска с щампа Hawkins Pool (18 лева) и кропиран дамски топ с щапма Hawkins (18 лева)
Бяла тениска с лого Stranger Things (18 лева) и брандирана свирка (15 лева)
Шапка с козирка и лого Stranger Things (18 лева) и козирка/визьор (18 лева)
Джапанки с лого Stranger Things, 25 лева

Колекцията H&M х Странни неща е във всички магазини на марката и онлайн от 23 май. Третият сезон на сериала е в Netflix на 4 юли.