Emrata разширява Inamorata с бельо и къси впити рокли

Боди Bleecker, $55 © Alana O’Herlihy

Emily Ratajkowski е поредната знаменитост/модел/актриса/и-така-нататък със собствена линия бельо. Технически погледнато обаче, новата колекция е логичното и леко закъсняло продължение на собствената й марка от свръх изрязани бански костюми Inamorata, появила се през 2017 със скромен избор от секси модели в базови цветове и зноен каталог.

Бикини Kent ($18)/ Боди Tompkins, $45 © Alana O’Herlihy

И макар разходката по бикини и сутиен до кварталния супермаркет и позирането пред витрини със сода и енергийни напитки, върху фризери със сладолед и пред рафтове с чипс да не е особено добра идея дори в Бруклин (особено там – бел.ред.), Emrata прави именно това, за да снима своята представа за самоуверени момичета, които се чувстват добре в кожата си и не се разделят с това усещане не само на плажа, но и в града.

Черни бикини Мercer, $24/ Боди Canal, $48 © Alana O’Herlihy

Няколкото дузини модели бикини, сутиени, кроп топове, бодита, къси рокли по тялото (идеални за намятане на кожено яке и едни кубинки за повече характер) и впити къси панталонки следват 90-тарската естетика на банските костюми на Inamorata и генералната идея за функционално и достъпно бельо в базови цветове на цени от $18 до $55.

Стринг бикини Wooster ($16)/ Сутиен Crosby ($35) и бикини Ludlow ($24 долара) © Alana O’Herlihy
Дантелени бикини Ludlow, $24 © Alana O’Herlihy
© Alana O’Herlihy
© Alana O’Herlihy
© Alana O’Herlihy
Мръснобели бикини Perry ($17) и сутиен Wythe ($28)/ Пола Bedford ($32) и топ Rivington ($32) © Alana O’Herlihy
Черен сутиен Kenmare ($24) и черни бикини Bowery ($16)/ Телесен потник Stanlon ($24) и телесни шорти Roebling ($35) © Alana O’Herlihy
Черна къса рокля Clinton, $42 © Alana O’Herlihy

Бельото на Inamorata e тук.