Les Girls Les Boys е демократичното бельо на Serena Rees

Serena Rees започва кариерата си в модната фотография и реклама, преди да се премести да работи във Vivienne Westwood и да се срещне бъдещия си (в последствие и бивш) съпруг, с когото основават малък бутик за бельо в лондонския квартал Сохо през 1994. Няма как да не сте чували поне веднъж за него, защото Agent Provocateur успява да се разрасне от скромен любовен проект до сериозна и много разпознаваема марка с бутици в повече от 30 страни в целия свят.

Rees продава марката покрай развода си с Joseph Corré за приличните стотина милиона долара през 2007 и очевидно е имала достатъчно време да обмисли следващата си стъпка в бизнеса с приятна интимност. Les Girls Les Boys e нова марка за бельо и младежки стрийтуеър, който се рекламира пред новото либерално поколение с концепцията от леглото до улицата и предлага нов полово неутрален (дълга тема – бел.ред.) поглед към съвременната идентичност и сексуалност през очите на жена, създала възможно най-провокативното и секси бельо за последните 25 години.

Самата Rees коментира дебютната колекция от близо стотина модела като демократично и самоуверено почитане на любовта и приятелството между различни хора без налагането на нереалистични очаквания от двата пола, което си личи и по цените бельото, комбинезоните, тишъртите, пижамите, боксерите и суетвъртите с качулка от €25 и €150 и номерацията от XS до XL. Новият сексапил според Rees явно трябва да размие границите между у дома и на улицата. Нямаме нищо против.

Les Girls Les Boys е тук.