Nite Jogger-ите никога не спят

Почитателите на нощното бягане могат да хвърлят един поглед на Nite Jogger – новите кецове за бегачи на Adidas, които използват добре познатата функционална технология за светоотразяване, за да се открояват в тъмната част от деня, в буквален и преносен смисъл.

По-добрата видимост при нощни бягания е постигната с поставяне на светоотразяващи компоненти във връзките, трите ленти и горната част на петата от силует, взет назаем от класическите джогинг кецове на марката и осъвременен спрямо последните технологии в линията като лекaта издръжливa материя Ripstop, дишащата мрежа с велурени покрития и Boost технология по цялата дължина на подметката с изписан морзов код, който може да дешифрирате и сами.

Подобреният Nite Jogger акцентира върху контраста между оранжевите елементи и черна горна част, а класическият вид на петата е лекото визуално намигване към предишното поколение. Никаква представа дали са вкарани други авангардни технологии за безопасно нощно бягане като нискочестотни звуци против бесни кучета, вграден GPS и автоматично набиране и локализиране през 112, да не се налага, разбира се.

Кецовете Nite Jogger струват 260 лева в магазините на Adidas от 12 януари.