Неделна еротика: You Can на Gabe Gurnsey

Диджей сетът на Kristian Beyer в края на ноември е причината да открием престъпно подминатия дебютен албум на английския продуцент Gabe Gurnsey – създателят на дуото Factory Floor и нов артист на лейбъла Phantasy Sоund, които иска да обогати студената и гола електроника и индустриално техно на титулярната си група с малко повече клубен хедонизъм, танцувален асид и рейв в не повече от шест минути парчето.

Ескаписткото 50-минутно приключение на име Physical е замислено като саундтракът на една клубна вечер от излизането през цялата еуфория, пушенето на цигара отвън, повишаване на либидото и желание за самозабрава – всичко това на фона на много модерна интерпретация на мускулесто електро, балеарски синтпоп, прото-фънк от златните години на манчестърската Hacienda и ранен чикагски хаус.

Хедонистичният видеоклип към You Can нa режисьора Nate Camponi e съвършената илюстрация на мръснишкото желание за танцуване и друсане (по отделно или в комплект) в мъглата от цигарен дим и сексапилни тела на всеки страхотен дансинг. Нова година отвсякъде!

Physical (Phantasy Sound) e в Spotify и онлайн тук.