NSFW: Последното ревю на Savage x Fenty

Rihanna знае как да закрие седмицата на модата в Ню Йорк.

Последната колекция на бельо Savage x Fenty не променя човешки съдби и не съдържа нищо радикално като стил, но самата му презентация се сравнява като разнообразие с останалите конкуренти в бранша като нюйоркчаните от Chromat, например. Излъченото на живо от Бруклин ревю прилича повече на умен хибрид от ботаническа сценография и танцов театър, отколкото на стандартно дефиле от календара на CFDA.

Моделите и танцьорите на събитието се вият знаменито по пътеките на райска градина с водопад, хълмчета, дървета и парник. Списъкът от имена за ревюто включва не само знаменитости като сестрите Hadid, Joan Smalls и много бременната Slick Woods, които си партнират с Duckie Thot, Raisa Flowers, Paloma Elsesser, Leomie Anderson, Carissa Pinkston, Jazzelle Zanaughtti, Indira Scott и още много изключителни девойки в един от най-разнообразните, инклузивни и мултукултурни кастове за целия сезон.

Хореограф на цялата екстраваганца е новозеландката Paris Goebbel – редовната колабораторка на Rihanna и артисти като Nicki Minaj, Ciara, Jennifer Lopez и Janet Jackson.

Новата колекция бельо на Savage x Fenty за сезон есен/зима 2018 е тук.