Неделна еротика: I Love You на Brooke Candy

След музикалната колаборация с Mykki Blanco, Pussy Riot и MNDR за My Sex е абсолютно нормално да се очаква, че следващият проект на Brooke Candy ще е още по-смел и провокативен. Американската авангардна рапърка дебютира като режисьор с I Love You вторият филм от амбициозно наречения Visionaries Director’s Club на Pornhub. Компанията за възрастни се опитва да разнообразява съдържанието в сайта със естетски филми за възрастни по сценарий и режисура на известни личности, които имат по-сериозни амбиции извън домашното порно (oh, wait – бел.ред.)

Липсата на договор с някоя от големите музикални компании в момента позволява на Brooke Candy да се подпише под авангардно порно в три части, чиято първоначална идея се оформя около референцията Дълбокото гърло среща Свещената планина и стига до 40 минути хардкор лезбийски, гей и транс сцени, вдъхновени от споменатите артхаус класики и петте филма от експерименталния цикъл Кремастер на Matthew Barney. Главните роли във визуалния триптих са познати порноактьори като Asa Akira, Abella Danger, Kira Noir, Jesse Prather, Remy Cruze, Venus Lux и Chanel Santini.

Създаването на декадентското и леко странно фентъзи порно е сбъднатата мечта за себе(сексуално)изразяване на Brooke, която ни препоръчва да гледаме цялото филмче с пуканки и вино в приятелска компания или секси другарче, което се опитваме да прелъстим. Исках да създам нещо, което оставя усещането за фантастичен сън, затова се вдъхнових както от невероятни творци като Bruce La Bruce и Matthew Barney, така и от иконографията на легенди като Дълбокото гърлo – все неща, които са интуитивно секси и пропити в чувственост и които все още липсват в порно индустрията.

Както може да се досетите, резултатът е доста екстремен и най-добре да прецените артистичните му достойнства съвсем сами. Изгледайте SFW трейлърa на I Love You горе и се пробвайте съвсем безплатно с целия изключително NSFW филм на Brooke Candy онлайн в Pornhub.