NSFW: Teyana Taylor танцува за Agent Provocateur

Феновете на Teyana Taylor имат доста поводи за цъкане с език напоследък. След приятния албум за лейбъла на Kanye и последната корица на щатския Playboy, харлемската боди-попинг кралица се разкършва доволно и за есенно-зимната колекция бельо на Agent Provocateur.

Суровата атлетичност и самоуверени движения на девойката се оказват идеални за лансирането на бельо, с което всяка жена може да управлява света. The Power of Provocateur е вдъхновен от новите напълно безстрашни, силни и крайно модерни супергероини като Taylor, които не си поплюват да впрегнат вътрешноприсъщата си увереност и бурна женственост и могъща гордост.

За разлика от изключително добре планираните феноменални танци в прословутия клип към Fade, последната муза на Agent Provocateur не си помага с хореограф за видеото към кампанията. Taylor импровизира съвършено върху деликатния 70-арски ритъм на Exile и тяхното Kiss You All Over и демонстрира нагледно защо бельото си остава едно от най-силните оръжия на самоуверените мадами.

Новата колекция и кампания на Agent Provocateur е тук.