NSFW: Laid Magazine си отговаря на името

© Dominic Clarke

Златната ера на ексхибиционизма при поколението Y е жесток инкубатор за непоклатимото желание всичко да бъде красиво, селектирано без много усилия, достъпно и не особено скъпо. Супер сладката (по собствените им думи) лосанджелиска двойка Clare Gillies (модел/актриса) и Danny Lane (фотограф/актьор) развиват привлекателно непретенциозния си уебсайт за симпатични хора, които правят сексапилно изкуство и еротика на километри от обикновеното порно.

© Adolfo Valente

Laid e art-rotic (пределно ясна игра на думи, нали така?-бел.ред.) онлайн списание на година и половина, което се ражда от желанието на въпросната двойка да има подходящо местенце за собствените си еротични серии и изкуство, родено в Ню Йорк и пренесено сред по-артистичните среди в Лос Анджелис. Постепенно, проектът за еротични истории, изкуство, автопортрети и леки интервюта с дизайнери на бельо и фотографи като Emanuele Ferrari набира достатъчно популярност, за да курира по-голямата част от съдържанието чрез безкрайно дълбане в Instagram.

© Johanna Strickland

Gillies и Lane подбират сесиите за Laid само ако отговарят на собствената им естетика за… хм, Laid хора и фотографи и не са публикуван досега. За разлика от повечето подобни проекти, за които сме писали преди, онлайн галерията на двамата е създадена от любов към изкуството и секси еротиката, не печели никакви пари и няма планове да се монетизира, поне засега. Приемете го за добър антидот на Maxim, Playboy и Sport’s Illustrated Swimsuit Issue и стабилна дневна доза качествена еротика за Instagram поколението, която никога не е била  толкова достъпна. И за добро.

© Dominic Clarke

© Emily Alben

© Fia

© Madnarciss

© Mateusz Hajman

© Nina Sever

© Paisley Gilbert

© Simon Jess

Laid е онлайн и в Instagram.