NSFW: Naked Is Normal в Playboy занапред

© Gavin Bond/Playboy

Обратно към старите навици.

Очевидно експериментът с красивата хипстърска еротика и липсата на зърна се е оказал неуспешен за по-малко от година и половина. Playboy представя новата си философия под дирекцията на Cooper Hefner (да, синът на Hugh) и завръщането към голите снимки (без хардкор Histler моменти, само гласно събличане на момичетата и истински #Freethenipple) още в последния си двоен брой за март и април. И докато цялата концепция се изчерпва с красноречивия освобождаващото слоган Naked is Normal (много ясно – бел.ред.), манифестът на Hefner младши е написан и звучи като интелигентен анти-Trump призив към яростна защита на социалните свободи и правото да се изразяваме както сметнем за добре.

Та така, обратно към добрата стара топлес еротика и истински доброто съдържание под новото мото на корицата ENTERTAINMENT FOR ALL, a не само за мъже. Запознаваме се със знойната моделка от Оклахома Elizabeth Elam, препрочитаме дългото интервю със Scarlett Johansson (царицата на полигамията, както се оказва), посягаме на канабиса като професионалисти и задаваме 20 въпроса на Adam Scott.

© Gavin Bond/Playboy

© Gavin Bond/Playboy

Очевидно поне в началото, цялата стратегия е насочена не само към завръщане към цялата еротика и борба за традиционналистите, но и към повишаване на тиража на печатното издание и платения достъп до определени архиви в сайта – еротиката в свободните онлайн галерии и видеоклиповете на Playboy си остава определено SFW, докато читателите на хартиеното копие получават целите голи сесии пред очите. Обърнете внимание и на феминисткото есе и смелата сесия на актрисата Scarlett Byrne – годеницата на Cooper Hefner, която няма нищо против да подкрепи своето момче в новото начинание с тяло и душа.

© Ali Mitton/Playboy

© Ali Mitton/Playboy

© Ali Mitton/Playboy

Новият брой на американския Playboy е тук.