Студио МЕМ разхожда Audi до най-красивите места в България

Най-красивите места в България са само на един завой разстояние. Това е основната идея на Saatchi & Saatchi и приятелчетата от Студио МЕМ, които снимат новата локална рекламна кампания #Излез на Аudi и прословутата му 4х4 система quattro. И докато голяма част от местните патриоти си губят времето с форумни дискусии за магистрали и бързи коли, Петър Драганов, Симеон Свиленов и Христо Христов разхождат и снимат по забележителен начин новите SQ7, A6 Limousine, Q2, Q5 и А5 Sportback до малко познати, отчайващо живописни и невероятно красиви места в страната, които остават извън популярните туристически маршрути и инвазия с автомобили през по-голямата част от годината.

© Студио МЕМ/Audi

Освен с красивите quattro бегачки, екипът обикаля и със специално нает за целта кемпер. Ако трябваше да търсим хотелски стаи и непрекъснато да товарим и разтоварваме техника, щяхме да загубим много време и енергия. Пътуването и спането по подобен начин ти позволява винаги да си на избраната локация и да снимаш в най-правилния момент с най-добрата светлина. Първата обиколка обхваща близо 1900 километра около Стара планина по маршрут през София, Миланово, Враца, Благоевград, Беклемето, Сливен, Варна, Калиакра и Камен бряг. Много различни пейзажи за една седмица, още като подминеш табелата на София и започнеш да караш по Искърското дефиле ти става едно такова леко и приятно.

© Студио МЕМ/Audi

Aгенцията създава и свободна за всички онлайн платформа с всички непознати труднодостъпни места в България, в която хората могат да се чекират, да качват своите снимки от конкретните локации и да прегледат пътеписите от пътешествието на горните герои. Има много красиви и малко познати места в България, просто хората трябва да се интересуват, да стават рано, да се разхождат и да гледат природа. Така си е.

© Студио МЕМ/Audi

© Студио МЕМ/Audi

© Студио МЕМ/Audi

© Студио МЕМ/Audi

© Студио МЕМ/Audi

© Студио МЕМ/Audi

Българската кампания #Излез на Audi quattro е тук. Новите модели на немския производител са тук. Цените на SQ7 започват от 186 хиляди лева, на A6 Limousine – от 82 хиляди, на Q2 – от 52 хиляди, на Q5 – от 74 хиляди и на A5 Sportback – от 75 хиляди.