8 изгодни сделки в разпродажбата на Mr Porter

Нямаме друга работа, затова бомбим последната разпродажба на Mr Porter за осем евтини чифта кецове на далавера с преобладаващ дизайн от велур.

40% Оff: В поредната година на камуфлажа, минималистичен зелен Roshe на Nike (120 лева) за тичане и по-неглижирани униформи през уикенда.

40% Оff: За да няма обидени, леко промазан Jack Purcell на Converse (120 лева) вместо скъпите варианти на Valentino примерно.

40% Оff: Класически велурен Gazelle OG на Adidas Originals (120 лева) в бледо синьо за всеки, които помни футболните мачове на закрито от началото на 70-те и има нужда от секси вечни кецове.

50% Off: Същите модерни технологии от моделите за бягане в уличния Gel-Lyte III на Asics (135 лева) от кожа и изкуствен велур, който ще вкара неусетна елегатност с красивото комбиниране на страшно бледи розови и сиви нюанси.

40% Оff: Технически погледнато говорим за обикновени еспадрили, а не за кецове, но нека не се заяждаме, а да оценим подобаващо светльокафявите пустинни боти на легендарната марка Castañer (144 лева), която е в бизнеса с комфортни и много леки еспадрили от далечната 1776.

40% Оff: Колко неща се променят в имиджа на един от най-легендарните модели от калифорнийската колекция на щатската марка за нула време. От абсолютно скейтърски, SK8-Hi на Vans (144 лева) се превръща е много елегантен и ужасно секси ежедневен кец само с малко наситено сиво, изчистване на всички детайли и плоски връзки.

50% Оff: Най-доброто от два свята под формата на здрави гумени подметки, здрав набук и връзки назаем от планинските обувки, създадени от Filling Pieces (220 лева) и обречени да бъдат тема на разговор където и да се появят.

50% Оff: Малко текстуриран и абсолютно анонимен лукс от велур и кожа в каталога на френската марка Ami (295 лева).

Цялата разпродажба на Mr Porter е тук.