Трима мъже и половина

Съществуват поне три начина да съчетаеш една и съща дреха, в случая класически Paramount панталон от Dickies – създаденият през 1922 г. в Тексас лидер в производството на работни облекла.

Привлекателният бияч на жени Марио няма как да сбърка с класически wife-beater (какво друго – бел.ред), познат в България под името потник и добре износен чифт Nike Cortez.

Вдъхновяващият хардкор фен Александър пък взима коя да е от класическите ризи на Dickies или просто бял тишърт, навива крачолите няколко пъти, скача в Converse All Star и директно се мята на скейтборда или на сцената на някой хардкор или пънк концерт.

Джентълменът Кирил е изгладил прилежно ръба преди да сложи риза с дълги ръкави, които навива. Комбинирането с елек и филцова шапка също не е лоша идея. Един красив чифт кожени обувки или кой да е от по-заострените модели на Vans ще ви накара в кожата на Лъки Лучано от добрите години на мафията в Америка.

Dickies са в софийския Blok Shop на бул. Васил Левски 83. Повече информация на 981 89 11 и на www.bloksf.com. Почиват в неделя. Фотограф на горните кадри е Георги Вълчев