Неделна еротика: Календарът Nu Muses

2016 може и да е кофти година, но 2017 може да започне повече от добре с малко първокласна, чувствена и вдъхновена от 70-тарската естетика на PIrelli красива еротика. Nu Muses e колекционерски календар с голите кадри на дванадесет от най-поразяващите и сравнително неизвестни модели, които позират непринудено в чест на забравеното изкуство на класическата арт еротика и елегантността и романтиката в женските форми.

Неколкомесечният кастинг за нови музи на модния фотограф David Bellemere (Lui, френските издания на Vogue и Playboy, Victoria’s Secret) и издателя на Treats! Steve Shaw очевидно е дал превъзходен резултат. Впечатляващите девойки Alejandra Guilmant (Мексико), Anna Wolf, Ebonee Davis, Jessica Clements и Rachel Cook (САЩ), Ariela Oliveira i Isabella Boemeke (Бразилия), Janine Tugonon (Филипини), Keilani Asmus (Холандия/Индонезия), Nidhi Sunil (Индия), Sabina Karlsson (Швеция) и Vika Levina (Русия) се снимат смело в екзотичния карибски курорт Casa Kimball в Доминикана, за да останат в историята с впечатляващи кадри от невероятно красиво място, които са по-чисти, невинни и пленяващи от цялата еротика на 2016, взета заедно.

Мислите, че вече сте виждали най-скъпия еротичен календар в света? Помислете пак. Nu Muses пристига в изключително ограничено количесто и три отделни версии, най-скъпата от които съдържа 24 оригинални снимки с подпис на фотографа, сертификат за автентичност и кутия от кожа и лен за скромните двадесет хиляди долара. Внимавайте да не се главозамаете не само от снимките, но и от цените на отделните пакети. За щастие, гледането на задкулисното видео от снимките в Доминикана си е напълно безплатно.

Календарът Nu Muses струва умопомрачителните $1000, $10000 или $20000 и може да бъде поръчан онлайн тук. Документалният филм за календара под името Nude излиза през 2017.