Chivas и LSTN в помощ на глухите

chivas-lstn

Джентълменското поведение на Chivas няма край. Да вземем за пример най-новата колаборация на шотландското уиски със социално-ангажираната лосанджелиска компания за първокласни аудио слушалки от дърво LSTN и фондация Starkey Hearing, дарила близо два милиона слухови апарата на хора по целия свят през последните три десетилетия. Трите компании обединяват усилия в благородната кампания Generosity: Amplified. Механизмът за участие на всеки един от нас е повече от елементарен: за всяко слушане в Soundcloud на някоя от трогателните кратки истории на петима души с възстановен слух, Chivas дарява по долар до достигането на сумата от 50 хиляди долара, достатъчна за закупуването на слухови апарати за още хиляди хора в различни краища на света.

blend_chi1

Кампaнията продължава и с два продукта за колекционери, които съчетават най-доброто от двете компании. Бялата метална кутия със стилизирани чаркове от аудио слушалки и 12-годишен Chivas се вписва добре до традиционните общи проекти със сериозни занаятчийски брандове като Bremont и Globetrotter в кампанията Made for Gentlemen. Истинската звезда в колаборацията обаче са слушалките Chivas LSTN, снабдени с 40-милиметрови високоговорители и изработени от рециклирана дървесина от бъчви Chivas от американски дъб, алуминий за здравина и лекота и веган кожа за оплътнение и перфектно изолиране на външния шум. Слушалките на Chivas и LSTN пристигат в дървена кутия с два чифта сменяеми кабели с найлоново покритие за по-голяма издръжливост и по-малко заплитане. Очаквано, част от приходите също отиват за благородната мисия, а кафяво-сребърните симпатяги вадят звук, който напомня защо слухът трябва да е основно човешко право. Как после да не консумираме и пазаруваме отговорно, да прослушаме историите на горните герои по няколко пъти и да не стискаме палци на Starkey Hearing, LSTN и Chivas?

Повече за кампанията има тук. Слушалките на Chivas и LSTN струват 250 долара и могат да бъдат закупени тук. Лимитираната кутия с 12-годишен Chuvas e в по-добрите магазини за алкохол.