Три урока за живота от последното видео на Dior Homme

Белгийският дизайнер Kris Van Assche се доверява за пореден път на своя сънародник, фотограф и режисьор Willy Vanderperre за последното късото филмче на Dior Homme, което представя новата колекция за пролетта и лятото на френската марка и дава ценни уроци за живота и (най-вече за) мъжката мода сега, а и по принцип.

Добрите приятели са много ценни. Познавате красивото лице и големи очи на Oliver Sim от видеоклиповете на неговата група The xx, в която си партнира с другия невидим герой от филмчето Dior Homme, а именно Jamiе xx. Английският продуцент е автор на песента Stranger In a Room, която озвучава въпросното видео и е включена в страхотния му самостоятелен албум In Colour от 2015. Изодът: добрите приятели винаги се подкрепят помежду си и намират начин да си помагат по всякакъв начин.

Красивите гени на бащите често се предават и на техните синове. Никаква идея дали последното е научно издържано, но само погледнете за какъв младеж става въпрос в лицето на Alain-Fabien Delon. Точно така, Синът на величественият Alain Delon е начинаещ актьор и модел с безупречен генотип в лицето на спомената френска легенда и собствената му майка, бившият холандски модел Rosalie van Breemen. Изводът: някои хора имат повече късмет от другите и това е.

Клющавите модели закусват мини кроасани с портокалов сок. Сериозните мъже обаче пият умерено и държат на обилната и много питателна ежедневна закуска, която засища и зарежда с енергия поне до обяд. Препоръката на Boyscout: пазете си английската закуска и доброто старо Bloody Mary всяка неделя сутрин.

A сега сериозно. Dior Homme създава жестока мъжка мода, която осмисля постоянния характер и многообразие на сивия цвят, преоктирва пропорциите на мъжкия костюм по най-деликатния възможен начин, не се страхува да добавя ципове на сравнително необичайни места върху сакото, отдава интелигентна почит към сафари якето на Yves Saint Laurent, не се бои от използването на големи флорални бродерии върху саката и пуловерите и продължава да набляга на класическия камуфлажен десен, независимо дали говорим за подплата, ризи, тишърти или стреч панталони. Все симпатични идеи, които могат да бъдат открити в една или друга форма в колекциите на всички марки за бърза мода.

Последната колекция на Dior Homme за пролетта и лятото на 2016 е тук.