Читанка, Седмица 258

Съботните интервюта: Rick Owens, Warren G и редакторът на Bon Apetit Adam Rapoport.

Списъците тази седмица: 21 забележителни книги, за които не сте чували, 13 най-стилни мъже в света според GQ, 10 от най-добрите песни на Al Green и 10-те най-запомнящи се филмови епизода с бельо.

© Dreily S.

© Dreily S.

Pitchfork прави подробен обзор на първия уикенд на Coachella. Кореспондентът на Guardian има интересна история за своето преживяване на фестивала. Какво още: изпълнителите на Coachella в снимки, 30-те най-важни неща в тазгодишния фестивал според Rolling Stone и галерии със знаменитостите и убийствените супермодели, които са присъствали.

Бивш служител на ЦРУ разказва увлекателно какво всъщност представлява да работиш като агент на американското разузнаване.

© Matt Martin

© Matt Martin

GQ се опитва да оправдае кошмарната цена на банските Vilebrequin.

i-D профилира редакторите, които определят бъдещето на списанията.

© John Huet

© John Huet

ESPN публикува жесток материал за срива в живота на Tiger Woods след кончината на неговия баща.

Турбулентната връзка между звукозаписните компании и YouTube навлиза в нова фаза.

Сбогуваме се с Prince: пълна хронология около смъртта на американската легенда, ода за най-запомняшите му се албуми от Jon Caramanica (The New York Times), най-интересните цитати от интервюта, личният му стил през годините + галерия от GQ, силен текст от Alexis Petridis, 10 от най-добрите му песни, сериозното разбиване на клишетата за афроамериканските артисти, бунтът срещу музикалната индустрия и антология на забележителното му турне в Англия преди две години,    

DARPA развива нова програма за безпилотни бойни самолети, по-известни като смъртоносни дронове.

Приятно четене и хубав уикенд.