Боен клуб

Alexander Wang явно има някаква непреодолима слабост към бокса, след като създава почти изцяло нова дизайнерска колекция за H&M, подчинена изцяло на идеята за ежедневен спорт, пределна функционалност и градски стил, който би се вписал идеално в залата за тренировки и спаринг мачове. Последното си личи най-вече в колекцията с аксесоари – сакове (199 лв.), футуристични очила за плуване (80 лв.), постелка за йога (129 лв.), бутилка за вода (18 лв.) и хавлии (60 лв.). Аксесоарите на Wang в предишните му колекции за собствената марка винаги са били подчинени на практичното му чувство за хумор. Боксовите ръкавици от имитация на кожа (100% полиуретан) в реален размер взимат най-доброто от функционалността и хумора в естетиката на дизайнера: освен че са идеален унисекс аксесоар за подарък, могат да се използват и в залата без абсолютно никакъв проблем. Бинтовете са за наша сметка, а за неприлични намеци използваме ключодържател във формата на миниатюрни боксови ръкавици (18 лв.).

Боксовите ръкавици на Alexander Wang за H&M струват 100 лв. и могат да бъдат намерени в магазина на марката на Витоша 6 след 10:00 на 6 ноември. Recommend тук, Like на страницата във Facebook и Like, (Public) Share с #ALEXANDERWANGxHM или Comment под поста там и може да спечелите един чифт. Успех.

Правила за участие
1. В играта могат да участват всички, изпълнили условията по-горе, с изключение на служителите на Бойскаут ООД и Ейч енд Ем Хеннес енд Мауриц ЕООД.
2. Победителят ще бъде изтеглен измежду всички участници на случаен принцип с Random Line Picker (http://textmechanic.com/Random-Line-Picker.html)
3. Организаторите на играта (Бойскаут ООД и Ейч енд Ем Хеннес енд Мауриц ЕООД) ще обявят победителя на своите Facebook страници на 6 ноември и ще се свържат с него. При липса на отговор от изтегления победител в следващите три дни, организаторите ще изтеглят нов победител.
4. Наградата е лична, не може да бъде заменяна или преотстъпвана и няма паричен еквивалент.
5. Победителят ще получи наградата си по куриер за наша сметка. Наградата се доставя по куриер само на територията на България. За адреси в чужбина се използват услугите на Български пощи. Организаторите не носят отговорност за изгубени, недоставени или забавени пощенски пратки.
6. Организаторите си запазват правото по всяко време да променят или допълват официалните правила за участие, като промените влизат в сила веднага след публикуването им на тази страница.
7. С участието си в играта участниците приемат официалните правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на играта.