Bóyana

Красивата сръбкиня Bóyana в последното видео интервю на Boyscout живее в София от четири години, за да учи в Националната музикална академия. Макар понастоящем да набляга предимно на пеенето, Бояна завършва музикалното училище с обой, печели малко местни конкурси като тинейджър и не си губи излишно времето, а записва няколко продукции с местни хип-хоп изпълнители и дийп хаус групата El Jazzyra. Познаваме я от година покрай продуцентите Добрин и Gangbang, с които записва последния си сингъл Sleep Issues. Иначе Бояна обича да се губи с дивото си куче Шая и приятели в Южния парк и Борисовата градина, предпочита различните гигове пред интимна публика (независимо дали говорим за импровизиран акустичен лайв в Жул Верн или голямо парти в парка на Военната академия) и обещава доста интересни проекти в каталога на лейбъла Wet Job Dopeartment.

Искате да ви препоръчам храна? Предлагам да скочим до родния ми град Ниш. Където и да влезем, няма да се разочароваме от кухнята. Лятото се провежда джаз фестивала Nishville, има и постоянни партита в крепостта. – Bóyana

Bóyana е тук. Sleep Issues може да бъде свалено безплатно ето тук. Плейлистът с най-слушаните песни в iPod-a на сръбкинята напоследък е тук.