Асоциацията по поло

Нов ден, нова разпродажба, този път на U.S. Polo Assn. – официалната марка на американската американската асоциация по поло с почти 125-годишна история зад гърба си. Огромната компания се е специализирала в производството за облекло и аксесоари за поло и за свободното време, но често изненадват и с прилични колекции от сезонни обувки.Так наречените Chukka Boots (120 лв.) са същински велурени пустинни боти с гумена подметка и кожа отвътре и се предлагат в още десетина цвята – кафяво, бежово, тъмно и светлосиньо, жълто и дори лайм. Опитът показва, че този модел е идеалната обувка за пролетта и суров деним, независимо дали предпочитате да носите сако или нещо по-спортно.

Класически модел високи обувки от набук (150 лв.) с гумена подметка и вътрешна част от кожа, които изглеждат достатъчно стабилно с овален връх, капитонирана горна част и непромокаемо восъчно покритие. Има ги още в светло и тъмнокафяво.


Моделът Carl (155 лв.) е с шита гумена подметка, нисък ток и пресовано лого в горната част. Приемаме го като прилична реплика на легендарния ботуш на Dr. Martens. Carl е наличен и в тъмночервено и зелено.

Разпродажбата на U.S. Polo Assn. е тук.