Подробни записки

Moleskine са висококачествени, удобни и сравнително достъпни бележници за хора, които обичат да си водят записки с молив на бели страници вместо в своя смартфон. Толкова по-добре. Изборът на различни по размер, цвят, разграфяване и формат бележници е почти безкраен, а разделителят от текстил и еластичната лента за закопчаване спестяват достатъчно време от излишно търсене, за да сме доволни. Градските им бележници (с карта на града, метрото или транспорта и отделни лепящи се бележки) са добър подарък за всеки пътешественик или писател, но ние обръщаме внимание на двата тефтера, посветени на Star Wars, и се възползваме от намалението на всички модели.

Darth Vader вариантът (26 лв.) е с твърда корица, азбучен показалец, вътрешен джоб и релефен надпис върху корица, който ни напомня да не подценяваме силата.

Вариантът с Luke Skywalker (20 лв.) е по-малък като размер и съответно по-удобен за носене в чантата. Характеристиките на вътрешността му са същите като при Vader, а посланието върху корицата е повече от предсказуемо.

 

Има и мини вариант с Малкият принц. Разпродажбата на Moleskine приключва след три дни.