Парти на ролкови кънки

Roller Bounce са група момчета и момичета, които обичат да танцуват на фънк и соул музика. Това, което ги прави различни, е добрата идея да организират танцова забава с ролкови кънки като онези, които сме гледали по американските сериали и филми, но не са присъствали в нощния/дневния живот в София. Второто за последните години олд скул диско парти с ролкови кънки тази вечер обещава да бъде истинска класическа дискотека от 70-те години, на която можете да се разкършите със старите си ролкови кънки или ролери ако сте от по-младото поколение.

Единственото изискване на организаторите е да сте със силиконови, а не с пластмасови колелца (ще ги проверяват на входа) и да внимаваш как се движиш и танцуваш. Клубът не предлага кънки под наем, но винаги можеш да танцуваш без тях и да се запознаеш с някой, който да ти услужи. За музиката отговаря Ramsey Hercules – жесток агент със собствено онлайн радио и хубави едити на 70-тарски парчета, които може да преслушате тук.

Roller Bounce партито е тази вечер между 19:00 и 22:00 в голямата зала на Mixtape 5. Входът е свободен. Повече подробности за събитието има тук.