Читанка, Седмица 81

Музикалното списание ’Sup е измислило готин начин да представи новия си брой.

Sarah Doukas, основателката на Storm Models и жената, открила Kate Moss, споделя особеностите на професията. Четем между редовете за да се научим как да забелязваме красивите момичета с моделски качества сред останалите.

Yeasayer ни развеждат в Бруклин.

Малко след историческото постижение на Felix Baumgartner си спомняме за запомнящите се каскади и скокове на мотоциклетиста Evel Knievel.

LIGHT представят детайлите в Сандра Клинчева.

Снимките зад кадър от Мълчанието на агнетата са уникална възможност да видиш усмихнати хората, които са те карали да се напикаваш от страх като малък.

Водещите песни във всеки филм за James Bond така и не могат да достигнат върховете на класациите. NME разследва проклятието, докато ние прослушваме и останалите. Освен това споделят 50 неща за Bond, които най-вероятно не знаем.

Pharrell Williams споделя любимите си места, предмети и колаборации в нова книга за Rizzoli, която чакаме доста отдавна.

Kралят на порнографията и голям съперник на Hef, Larry Flynt, продължава да похапва една и съща салата в продължение на години.

RZA – хип хоп и кунг-фу, този път със свой собствен филм.

Кoи са най-великите бас линии в електронната музика? Отделно кои хип-хоп песни са базирани върху семпли от видео игри?

Imran Amed провежда поучителен разговор с основателя и главен изпълнителен директор на империята за обувки Aldo, господин Aldo Bensadoun. Обърнете внимание и на приятния профил на Nick Wooster, пак там.

Ellen von Unwerth снима момичета по бельо за новия брой на списание 7000.

Guardian си говорят за модата през 50-те години на ХХ век с Romola Garai, Dominic West и Ben Whishaw – актьорите от хитовия сериал на BBC The Hour.

Сбогуваме се с еротичната филмова актриса Sylvia Kristel.

Приятно четене и хубав уикенд.