Вино и петрол

Надеждите за горещ септември и доброто старо циганско лято май отиват по дяволите, а дъждът ни носи ударна доза есенна меланхолия в подобаващи цветове. Освен, че е изключително удачна комбинация с всеки останал есенен тон, бордото е способно да облагороди дори и най-баналната дреха.


Суетшъртът със сигурност е една от оборотните дрехи в гардероба, успяхме да го намерим в най-класическия му базов вариант. Моделът на Smog (New Yorker) от памук и полиестер с горд надпис Made in China е всичко, което можем да очакваме на цена от 30 лв.


Денимът в цвят петрол на Fishbone се явява най-логичното продължение на суетшърта по-горе. Кройката освен вталена е и леко скъсена, така че се налага да помислите за подходящи чорапи. 60 лв., от New Yorker.


Стигнахме и до любимите Chuck Taylor All Stars, отново във винено червено. Тук благотворното въздействие на цвета се вижда с просто око, колкото за удобството – почитателите на Converse си знаят какво да очакват. 104 лв. от магазин Kix в Mall of Sofia, но ще ги намерите и във всеки магазин на Converse.