Читанка, Седмица 34

Drake разказва пред GQ за един от албумите на годината, неговият собствен Take Care. Guardian не пропускат да го унищожат с безпощадно ревю.

Парижкият Musée des Arts Décoratifs открива ретроспективна изложба на Jean-Paul Goude. Междувременно Nowness му задават няколко въпроса по този случай.

Направо да не повярваш – медийната цензура в Китай създава, а не ограничава.

Google X е мястото, където компанията осъществява и най-лудите си мечти. Нека шегите със Студио Х или Досиетата Х започнат сега.

Годишните класации започнаха – GQ Men of the Year.

Какво общо имат правилната политика и добрата пица?

Надали има по-добър гид за хотели от Sofia Coppola. Все пак половината й филми са снимани в места като Park Hyatt в Токио и Chateau Marmont в Лос Анджелис.

The Selvedge Yard са събрали вдъхновяващи снимки от живота на италианският гений, Emilio Pucci – човекът, който канонизира цветните принтове.

Можем ли да вярваме в обективността на модните блогъри? И въобще с какво се занимават напоследък – репортаж и критика или маркетинг и промоции?

Личният стил на Dave One от Chromeo е направо от висшата лига.

GQ леко дразнят с огромна селекция от около 100 часовника за 2012.

20-те най-лоши корици на списание LIFE. Тази от 8.12.1961 определено заслужава мястото си, но за корицата на Milton Glaser (1.12.1967) можем да поспорим.

Hunger е ново издание, проект на фотографa Rankin, а Modesquisse – каталог на илюстрирани корици на модни издания/списания.

Приятно четене и хубав уикенд.