Основно положение

Stefanel е марка, която работи предимно с плетива и вълна. Обикновено я асоциираме с удобни и красиви кройки за уверени жени, които не се натрапват излишно. Отскоро имат и мъжка колекция с базови продукти като ризи, двуредни жилетки с джобове, обувки тип Clarks, кожени чанти с дълги дръжки и вълнени пуловерa в сивата гама.

Харесахме няколко ризи, които стоят достатъчно добре в офиса и през почивните дни – button-down chambray риза с работнически джоб в мръсно синьо и модел на много ситно чернобяло каре, които започват да живеят нов живот с вълнена вратовръзка на смело райе. Каубойската риза от памучен деним и дебелата жилетката са ясни. Не можем да се примирим единствено с прекалено голямото лого на марката, което прилича на дебела змия, но може да се скрие под сакото. Никой не е съвършен. Оправдайте се, че сте сложили монограм.

Цената на ризите е около 80 лева, а жилетките и палтата започват да се надигат смело до 400 лева най-много. Stefanel са в София на ул. Калоян 7 (02 981 70 31) и в Mall of Sofia (02 981 71 30), a също и в Bourgas Plaza (0882 08 08 05).