Farrell

На 16-ти септември официално бе пусната линията мъжко облекло на Robbie Williams. Името на марката е посветено на дядото на изпълнителя – Jack Farrell. Негови партньори в процеса на създаването са стилистът Marcus Love и фризьорът му Oliver Woods. Стартът беше даден в House of Fraser на Oxford Street, като селекция от облеклата се очаква да се появи по- късно и в All Saints, Topman, FCUK и кой знае къде още.

Можем да видим всички класически елементи от мъжкия гардероб в много ясен баланс между традицията и съвременното – тренчове, задължителните жилетки, деним и карирани ризи, чиито цени са между 35 и 350 паунда. Наистина нищо изненадващо и неочаквано.

Колекцията е съпроводена от три видеа, в които самият Williams разказва зад кадър за концепцията и вдъхновението си. Последното трето видео е с негово участие. Още кадри от самата кампания можете да видите на официалната страница на марката във FB.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hQ4iDP44tfc&feature=player_embedded[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VOrjZbjWe-4&feature=relmfu[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EcoDAPNuxrU&feature=relmfu[/youtube]