Читанка, Том 12

Аксесоарите (и в частност тирантите) са необходимост, твърдят пичовете от Street Etiquette.

Въпроси и отговори. Как да пиеш като любимите си писатели? Как мобилните платформи (таблети и смартфони) променят гейминг индустрията?

Една от последните ни находки в Tumblr е Awesome People Hanging Out Together. Редакторите на GiltMANual препоръчват 25-те Tumblr блога за мъжки стил, които трябва да следваме. Complex oтвръщат на удара със свои 25.

Съботното интервю: Justin Timberlake се е разприказвал пред Playboy за новия си живот като актьор, умението на разсмиваш хора, секса и жестоките жени в живота му.

Guardian съставят изключително пълна история на съвременната музика, след което набързо правят и един подробен списък със стоте си любими документални книги. Машини.
Съвети за кариерата от James Cann + съвети за срещи с отчайващо красиви жени от Brooklyn Decker и Marisa Miller.

Peter Saville, един от най-важните хора в историята на графичния дизайн разказва за част от работата си – обложките на New Order.

Аdam Kimmel, Scott Sternberg и Umit Benаn разказват за вдъхновенията си за новия сезон, докато Tommy Ton снима момчетата на Pitti Uomo във Флоренция.
25 години от издаването на The Queen is Dead – добър повод да си припомним най-добрите снимки на The Smiths от този период. Разполагаме и с галерия огромни снимки на металисти от фестивала Download, но мислим, че колекцията полароиди от Bonnaroo ще са ви една идея по-интересни.