Читанка, Том 9

Читанката днес е предимно музикална, но какво да се прави – силна седмица.

Summer Camp разкриват поп-културните уроци, които са им повлияли като група. Препоръчваме да прегледате и техния албум със забавни ретро снимки и абитуриенти, както и What’s Your Damage, Heather?

Втората част на Interiors Now! дава доста добри идеи за оформяне на интериора вкъщи. GQ пък са събрали 22 идеи за това как да освежите задния двор.

Аl Jazeera демонстрира нагледно как се отразява арабска революция докато останалите медии се строяват наказани в ъгъла.

Frankie Knuckles разказва увлекателно за най-важните песни в живота си.

Английското музикално списание Q публикува своя брой номер 300. Редакторите събират 25 запомнящи се снимки от страниците на изданието от създаването му до днес.

Какви сериали ще гледаме по американските телевизии през следващия сезон? Паранормални, поне според The New York Times.

Flavorpill не остават по-назад и изброяват най-интересните филми през лятото (The Tree of Life, мрачната комедийна драма Submarine, документален филм за A Tribe Called Quest и още един за турнето на Conan O’Brien) без да ни тормозят излишно с много блокбъстъри.

Debbie Harry е една от неостаряващите икони на стената на Boyscout. Интервюто и за Guardian е чудесен повод да споменем за предстоящия албум на Blondie.

Докато издателските компании се чудят как да направят по-добри списания за iPad, големите онлайн магазини за дрехи тихичко привличат най-добрите им редактори.

Запознайте се с Andrew Richardson – издател на първото асексуално секс списание.

Rock Paper Photo – дигитален рай с най-добрите снимки от рок и поп историята. От Guy Oseary и Live Nation.

Кой би си помислил, че кралят на холивудската комедия Steve Martin ще се преоткрие като музикант с банджо в блуграс група?

Музикалните блогове бързо изместват радиото като предпочитан канал за комуникация на хип хоп културата.

Капитал развиват много добре темата за оцелелите търговски марки от социализма.