Работно облекло

Живеем в трудни времена. Вероятността да се озовем навън в много студена нощ, да се изгубим в планината или просто да измръзнем докато сме тръгнали на лов за дърва, е все по-голяма. И без това положението с парите и безработицата е доста напечено, предпочитаме да купуваме дрехи, които ще ни служат дълго време и няма да ни подведат никога. Отскоро можем да наблюдаваме завръщането на т.нар. „worker“ стил – осъвременени модели на класически елементи от асортимента на модни марки, които се асоциират с по-спортната страна на модата и не се подчиняват на тенденции и сезони.

Timberland е марка, която произвежда изключително висококачествени дрехи за разходка и работа в тежки условия и обувки за планината и града. Легендарният модел yellow boot от снимката горе се появява на пазара през 1973 и бързо прескача предназначението си за работна обувка на дървосекачи и се появява на краката на повече добри хип хоп артисти – обичат я заради подсилената яка на обувката от мек материал за по-голямо удобство, водоустойчивия шев и покритие, връзки от теслан и никак нелошия външен вид. Можете да откриете тази вечна обувка в класическата линия на марката – иконичните модели от историята на Timberland + вдъхновени от традицията нови модели с осъвременен дизайн и по-голямо удобство. Boyscout препоръчва и пухения елек без ръкави и различните видове карирани ризи от памук.

Хубавото на Timberland е, че не разчита само на класическата линия, а инвестира доста и в колекция на име Earthkeepers. Зад това красноречиво име се крият обувки, които съдържат минимум 48% рециклирани материали. Няма да е лошо да харесате страницата на Timberland във Facebook. В противен случей нямаше да знаем, че при покупка над 250 лв. получаваме карта за 10% отстъпка.

Представителният магазин на Timberland e в Мall of Sofia на Александър Стамболийски 101. Колекцията може да бъде разгледана и поръчана онлайн ето тук.