20 песни от март, които си струват

Boys just wanna have fun: Amen Dunes не бърза да разчисти след снимките на последния си видеоклип, режисиран от Steven Brahms

It takes a long time to know that: най-добрата нова музика от март започва с деструктивните помисли на Amen Dunes в Boys, последван от винаги брилянтната моторика на Mount Kimbie и Кing Krule, меланхоличния пост-пънк на Cola, бързото инди на Elbow, тежкарския ритъм на Bulgarian Cartrader (загряващ за гостуването си на Sofia Live Festival), шармантното диско на John Grant и красивите китари на St. Vincent.

Втората част на мартенския плейлист сменя посоката с носталгичнo арендби от Leena и Kamen и френска поп психеделия от Halo Maud, преди да се разтанцува с Anna Prior и Two Shell в компанията на FKA twigs. Още добри сингли? Потъваме в авангардния поп на Chanel Beads, сваляме шапка на John Cale, опияняваме се от синтетиката на Nourished by Time и Return Flights и затваряме мартенското раздаване с пролог от Kamasi Washington и експеримент на Shabaka Hutchings с Floating Points и Laraaji. Приятно слушане!

BОYSCOUT е в SPOTIFY и YOUTUBE.