Calvin Klein обновява класики от 90-те с нови пропорции и материи

#MyCalvins става #OurCalvins? Пролетната кампания на Calvin Klein почита идеята за колективната общност, приятелството и любовта под жизнеутвърждаващото мото Всички заедно и в международната компания на 120 важни мислители, творци и влиятелни личности от шоубизнеса като Solange, Vince Staples, Arlo Parks, Burna Boy и Deb Never.

Всеки един от героите на вълнуващата кампания носи класически и архивни модели на Calvin Klein, за да демонстрира бъдещето на марката в преоткриване и непрекъснати експерименти с нещата, които правят добре – широки скейтърски джинси, искрящо бели тишърти, сексапилно и удобно бельо, комфортни блузи и оребрени потници.  

И докато хората във фотографиите на Glen Luchford и краткото филмче на Melina Matsoukas обясняват най-важното за своя живот и хармония, дизайнерите на Calvin Klein се обръщат към емблематичното си минало, за да обновят легендарните модели на своята марка чрез нови пропорции, силуети, устойчиви материали, детайли и цветове. Резултатът е култ към колективната индивидуалност чрез универсални продукти.

Какво ново за пролетта? Започваме с емблематичното бельо на CK в неутрални и телесни нюанси, създадено от изключително мек рециклиран памук от устойчиви източници. Продължаваме с преосмисленото наследство и носталгията по Ню Йорк от 90-те под формата на светлосин деним и прави джинси със свободна кройка – така нареченият усукан разтеглив деним е изработен от твърд памук, смесен с иновативна еластична технология така, че да е комфортен за носене и твърд на вид. Накрая просто селектираме осем неща от колекцията за пролет 2022, които ще ви служат вярно и дълго след нея:

Сатенираният бомбър от найлон и устойчив рециклиран полиестер (415 лева) има класическа кройка и разположение на джобовете, но печели по точки с контрастния си покрит черен цип, видим само при разкопчаване.

Банските от рециклиран полиестер CK One (120 лева) имат контрастна ластична талия, шнур за пристягане и доминиращ десен от добре познатото огледално преплетено CK лого така, че да стават не само за плуване, но и за плажни барове, спорт и всевъзможни други забавления.

Това леко яке от рециклиран найлон (415 лева) в цвят лайм има големи джобове върху гърдите за всичко необходимо и качулка за изненадващите летни дъждове и бури.

Работническата деним риза с отпусната кройка, остра яка и големи правоъгълни джобове върху гърдите (210 лева) е създадена по технология, която използва по-малко вода и енергийни ресурси за обработка.

90-арските прави джинси (250 лева) има една идея по-широка и отпусната кройка, за да позволят по-смели игри с пропорциите в ежедневната униформа. Направени са от рециклиран памук и остатъци, за да минимизират използването на суровини.

Светлосините, доволно широки и прави деним панталонки на Calvin Klein (170 лева) са вечна 90-арска класика, която изглежда жестоко с кубинки и широки ризи или тениски.

Спортните трейнъри на Calvin Klein Jeans (310 лева) залагат на стабилна, но удобна подметка, комбинация от кожа и рециклирана мрежа и лек контраст между лайм и сиви линии в геометрична шарка.

Кръглата раница от рециклиран полиестер (156 лева) има контрастен светлокафяв кант на презрамките и голям монограм с лек релеф върху предната част.

Новата колекция на Calvin Klein Jeans е в Paradise Center и Сердика Център. Публикацията излиза с подкрепата на Calvin Klein.