Най-добрите реклами от Super Bowl 56

След миналогишното рехаво шоу на The Weeknd, Националната футболна лига и продуцентите от Roc Nation залагат на тежката артилерия и носталгия от Западния бряг в лицето на Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mat J Blige, Eminem и 50 Cent за китка от хитове, способни да трогнат дори и най-закоравелия милениал. Колкото до паузите между четвъртините, ето кои са най-любопитните реклами от SUPER BOWL 56:

След петилетка извън рекламния блок на голямата американска битка, Taco Bell се завръща с бунт в училище за клоуни (директна атака към McDonald’s) и Doja Cat с кавър и преработен текст на на Celebrity Skin. Courtney Love е официално в играта, така че няма да има скандали.

Nissan се завръща в рекламната пауза на Super Bowl след седемгодишно отсъствие на крилете на високобюджетно късо филмче с Eugene Levy, Brie Larson, Danai Gurira и Dave Bautista. Поводът: екшън с новия Nissan Z.

Idris Elba помага на Booking.com да се подиграва сама на себе си и да излезе от пандемията с нов епизод от кампанията букинг дот йеа.

Scarlett Johansson и Colin Jost се чудят дали е добра идея Alexa да чете вашите мисли. Amazon така или иначе си го прави, така че… Рекламата с абитуриентския бал и възрастните отпреди няколко седмици е далеч по-приятна.

Mike Myers се завръща като Остин Пауърс-овия Dr. Evil, за да удари едно рамо на General Motors в борбата с климатичните промени и развитиети на линията им с електрически автомобили (защото, нали, първите две букви от Evil са EV). Вътре са и другите любими герои от комедийната шпионска трилогия, изиграни от Rob Lowe, Seth Green и Mindy Sterling.

Seth Rogen и Paul Rudd си спомнят златните години на своя живот – носталгията работи дори когато става въпрос за чипса на Lay’s.

Хората се чудят какво се е вселило в Lindsay Lohan, а тя просто почнала да ходи на Planet Fitness с William Shatner, да бие Dennis Rodman на Jeopardy! и да инкрустира проследяващите гривни на Danny Trejo.

Крипто борсата FTX взима на подбив всички (крипто) скептици с комика Larry David и неговия пътешественик във времето, който плюе на всички важни изобретения в историята като колелото, електричеството и клозета. Посланието: Не бъдете като Larry.

Polestar удря директни шамари на конкурентите си Volkswagen и Tesla без излишни обяснения.

Arnold Schwarzenegger и Salma Hayek Pinault са гръцките богове Зевс и Хера. които решават да се пенсионират на Земята и да джиткат наоколо с BMW iX.