Селекция: 5 изцяло черни подаръци от Calvin Klein Jeans

Calvin Klein Jeans питат кога последно сме обновявали изцяло черната униформа с улитилитарни модели за всяка зимата. Отговаряме колебливо, затова предлагат няколко модела, които да се настанят в гардероба за идните студени месеци или да отидат по предназначение за подаръци към когото трябва.

Направеното от 100% рециклиран полиестер яке (458 лева) на снимката горе обръща традиционния шерпа модел с хастара навън в пряк и преносен смисъл. Освен пълнеж от 100% синтетичен пух Sorona за оптимална топлина, този модел на VCalvin Klein Jeans може да се похвали с по-отпусната кройка за комфортно носене, висока яка и разпознаваеми лога върху гърдите и ръкава.

За разлика от далеч по-дискретния брандинг на горната шерпа, суетшъртът с качулка и червени лого елементи (230 лева) разчита на по-агресивен брандинг, но и на същия стремеж към устойчивост със своя 73%-ов устойчив плат от преобладаващ органичен памук. Подобно на други емблематични модели от същата линия, и тук качулката се пристяга с връзки, кройката е отпусната, джобът е кенгуру, а ластикът на талията и ръкавите – оребрен.

Мъжкият комплект от рибарска beanie шапка и шал (206 лева) също е направен от 100% органичен памук.

Дамският шал (104 лева) също може да се похвали с почти 70% устойчива материя от рециклиран найлон и кашмир, но печели по точки с оребрената си текстура и дискретното лого.

Баретата (80 лева) контрира по елегантните си сестри от филц в червено с малко по-ненатрапчив вид и 70% рециклирани материи в състава, включително органичен памук.

Новата колекция на Calvin Klein Jeans е в Paradise Center и Сердика Център. Публикацията излиза с подкрепата на Calvin Klein.