Аранжираме букети и бонзай от Lego, без майтап

#2021 се развива толкова шеметно, че вече имаме нужда от малко успокояваща медитация с няколко нови предложения от Lego.

Макар в първия момент да звучи като #WTF, декоративната ботаническа колекция на датчаните е идеална за всеки, който иска да вкара изкуствена, но изпипана природа у дома, без да прибягва да уроци по отглеждане на растения или курс при жестоки флористи като Жени от Nea.

Така де, освен да търсите релакс сред природата, може да я вкарате вкъщи, особено ако не обичате вази с мъртви цветя. Цветният букет (756 части) от кученца, рози, макове, астри, маргаритки и различни треви и бонзай (878 части) са абсолютно възхитителни на външен вид и съдържат части, произведени от пластмаса с устойчив произход (захарна тръстика).

Другата добра новина за всички, загрижени за бъдещето на природата и изпразнените от некадърното правителство язовири? Ботаническата колекция на Lego няма нужда от вода, за да остане свежа, по обясними причини. Освен да бъда сглобявани, двата модела могат да се модифицират, аранжират в красиви стъклени вази или подаряват на някой близък.

Ботаническата колекция на Lego струва 100 лева (за всяка от двете кутии) онлайн тук.