Zara събира супер екип за първия си каталог с дамско бельо

Може да разпускаме с напомпани сюжети и фатални гламазонки в кампаниите на Honey Birdette и Agent Provocateur, но всъщност си умираме за деликатна чувствителност и чернобели кадри не за друго, а защото са по-близки до действителността. А когато Zara реши да пусне първа интимна дамска колекция и да влезе в бизнеса с бельо, може да сте сигурни, че ще го рекламира с най-добрите хора.

Испанският производител на конфекция отговаря на #workfromhome търсенето със сериозна линия от 125 различни модели бельо, дрехи за дома, аксесоари, кашмирени чорапи, копринени пижами и маски (за сън) в черно, бяло, бежово, сиво и кафяво, създадени с идеята за ултимативен комфорт, комбиниран със софистицирани елементи от дантела, тюл и сатен.

Горното определение е достатъчно показателстелно за търсенето на чувство за ежедневна женственост, която пасва като втора кожа от сутрит до вечер и изглежда една идея по-изискано от обикновените базови предложения. Колекцията идва точно навреме за втората вълна от домашни офиси и карантини в цяла Европа, а кампанията The Female Gaze е снимана от Annemarieke van Drimmelen.

Холандската фотографка е вероятно най-подходящия избор заради упоритото си желание и интерес да снима и изобразява истинската интимност, емоционалност и човешка чувствителност на своите модели, без да ги вкарва в излишни роли. Собствената й кариера като модел очевидно също помага да извлича непринудена увереност и топлота от жени като Edita Vilkeviciute, Sara Blomqvist и Karly Loyce.

Добавяме знаменития арт директор Fabien Baron и френската суперстилистка Ludivine Poiblanc и получавате ултимативна женственост.

Дамското бельо и кампанията The Female Gaze на Zara са онлайн тук.