Pull&Bear и Smiley стимулират радостта от изкуството

Pull&Bear и Smiley Original задълбочават сътрудничеството си с лимитирана капсулна колекция, която стимулира позитивното и творческо мислене с приятна интерпретация на един иконичен емотикон и няколко емблематични произведения на изкуството. Така или иначе, философията на Smiley не само продължава да бъде актуална половин век след създаването на компанията, но някак се усеща по-нужна от когато и да било и то не само заради внезапното завръщане на рейв партитата на Острова и третото лято на любовта. От друга страна изкуството ни прави по-щастливи и доволни и води до близки срещи с обичания Стендалов синдром.

Позитивният градски дух на Pull&Bear и Smiley се манифестира в стегната селекция от мъжки тишърти и суитчъри и дамски тишърти, якета, джинсови панталони и аксесоари (като великите бели хавлиени чорапи с бродирано smiley, обречени да свършат за нула време), които пресичат с графични елементи и щампи попкултурата и мигновена разпознаваемост на смайлито с експресионистичния автопортрет на Vincent Van Gogh, импресионистичното езеро с водни лилии на Monet и бароковия стил на Johannes Vermeer и неговото момиче с перлена обица.

Резултатът: перфектна комбинация от позитивно мислене, уличен стил, градски дух и съвременен артистизъм за тик-ток поколението и за хора, които харесват колажирания, изкривен подход към класическото изкуство и нямат нищо против една ударна доза допамин и серотонин:

Мъжки тишърти с принт на Van Gogh (30 лева) и smiley (30 лева)
Мъжки червен тишърт (30 лева) и черен суитчър с качулка (60 лева)
Мъжки суитчъри с качулка в черно (60 лева) и лилаво (60 лева)
Мъжка бяла блуза с дълъг ръкав (36 лева) и къси черни джогинг панталони (36 лева)
Дамски тишърти с принтове на Момичето с перлената обица на Vermeer (30 лева) и Давид на Michelangelo (30 лева) и smiley върху лицата
Дамски бял тишърт със smiley принт на художествени жанрове (30 лева) и бяла риза със smiley принт (46 лева)
Дамски деним якета в синьо (80 лева) и бяло (80 лева) със smiley принт
Дамски широки джинси от син (70 лева) и бял (70 лева) деним със smiley принт
Бели оребрени чорапи с бродирано smiley (10 лева) и позлатени колие (26 лева), пръстен (20 лева) и обеци (20 лева) със smiley

Колекцията Pull&Bear x Smiley е онлайн тук и в магазините на марката в Сердика Център, The Mall, Paradise Center, Plovdiv Plaza и Мол Галерия Стара Загора. Всички обекти на Pull&Bear работят при пълно спазване на мерките за безопасност. Публикацията излиза с подкрепата на Pull&Bear България.