Изкупуваме грехове с добри дела веднъж на високосна

Освен начало на едно, да се надяваме, хубаво десетилетие, 2020 е и високосна година. Това означава, че разполагаме с допълнителен ден в края на февруари, който да използваме да изкупуване на старите грехове, които не ни позволяват да заспиваме сериозно и гарантират място в ада.

Но какво точно да правим с 366-ия ден на въпросната 2020? Другарите от Timeheroes имат чудесна идея да го посветим на доброволчество, доказвайки се като отговорни личности на обществото, много ясно. Най-голямата платформа за правене на добро в страната дава десетки възможности за повече от добър отговор под формата на мисии в различни градове и за всеки вкус, от които има смисъл.

Дали ще разходите бездомни питбули от приюта в Горни Богров, ще дарите храна и консумативи за кучета и котки от Бургас, ще придружите незрящи на безценна разходка в Южния парк, ще сготвите за човек в нужда, ще съберете интересни истории от миналото на своя град или ще се включите в някоя от дузината мисии за подпомагане на деца и младежи в неравностойно положение, едно е сигурно – няма да си изгубите времето, дори напротив.

Всички мисии от бонус деня на Timeheroes са онлайн тук.