Rihanna пуска (визуална) биография вместо нова музика

Rihanna прави всичко друго напоследък, но не и да издава нова музика.

След като обяви създаването на своята луксозна модна къща Fenty и представи последната колекция бельо на Savage x Fenty с голям спектакъл в Бруклин по време на последната седмица на модата, краличката от Барбадос продължава упражненията по личен брандинг и с нова книга.

Последното начинание на Rihanna е издаването не просто на обикновена автобиография, а на дебела визуална монография, която проследява еволюцията на стила й от детството в Барбадос през дългогодишните световни турнета, партита с приятели и запазеното място в съвременната модна индустрия не само като клиент и ужасно добре облечен трендсетър, но и като предприемач.

Спомените на певицата обхващат 1050 снимки на 504 страници от луксозното издание с твърди корици, върху което работи последните пет години с английското издателство Phaidon. Голяма част от включените кадри не са публикувани преди, а самата визуална автобиография излиза не само в стандартен вариант за обикновени хора, но и в три лимитирани издания за колекционери със собствени поставки от артистичното дуо The Haas Brothers.

Rihanna: Fenty x Phaidon (£140) върви с чернобяла корица и металната поставка This Sh*t Is Heavy, наподобяваща татуираните ръце на певицата.

Подписаното Rihanna: Luxury Supreme (£5175) и голямоформатно издание е отпечатано в по-малко от хиляда копия и върви с индивидуална черна корица и суперлуксозната хоризонтална поставка Drippy + The Brain с покритие от 18-каратово злато.

Rihanna: Ultra Luxury Supreme е подписано, лимитирано до десет копия и абсолютно разпродадено издание, най-вероятно заради впечатляващия мраморен пиедестал Stoner, която я държи отворена пред очите на всеки свръхбогат фен.

Rihanna (твърди корици, 504 страници, 1050 снимки, Phaidon) струва £120 онлайн тук. Повече информация за различните издания има тук.