Adidas GSG 9.3 е за рапъри, планинари и специалните части

Харесвате масивните високи боти на Yeezy Supply, но имате бюджет за нещо също толкова ефективно, но доста по-скромно като цена? Няма проблеми. Здравите боти GSG 9.3 на Adidas (199 лева) е решението за всеки начинаещ рапър, амбициозен стрийтстайл фен, запален планинар или командос от специалните части, с когото не е много умно да се заяждаш.

Вдъхновен и кръстен на немските специални части и по-точно на знаменития контратерористичен отряд Grenzschutzgruppe 9 der Bundespolizei, тактическият модел GSG 9.3 е не само красива, но и функционална обувка за всякакви условия. Първокласната Traxion подметка подсигурява оптимално сцепление и устойчивост на различни повърхности, а Adiprene петата се грижи за максимално омектояване.

Иначе самата обувка в бежово е изработна от материала Cordura и частично покрита с велурени участъци и мрежа, за да позволи на стъпалото да диша по-добре, без да се прецаква износоустойчивостта и водонепромокаемостта. Или, казано по друг начин, идеална за всякакви външни приключения, тичане по склонове, трекинг и други подобни.