10 супер подаръци в последния момент

Уж сме добри момчета, но за пореден път се организираме едва в последния момент за селекция от супер подаръци, които очароват въображението на вашия възлюбен, стимулират страстта в секса и ви радват взаимно.

Носталгията по компактдисковете от 90-те и липсата на достатъчно добра колекция от плочи водят до импуливна романтика с микро хай-фай системата SC-PM250 на Panasonic на (199 лева). Спокойно, има USB и безжична връзка, за да подкарате всяко устройство през нея. Бонус: ретро дизайн и 20 вата звук.

© Радина Ганчева

Подаръчната кутия на 05 Studio и I/tems (164 лева) e двойна и идеално допълваща се еротика за влюбени – ароматна свещ 03/Black Vanilla и класическо нежно бельо от черно кадифе, което уцелва точния баланс между комфорт, увереност и сексапил право в сърцето.

Още кадифе? Тъмносинята къса рокля на Lame God от прилепващ кадифен плюш (180 лева) за един елегантен реферанс към златните години на Kate Moss и нощните партита, на които хората танцуваха, без да гледат непрекъснато към екраните на своите телефони.

Не просто поредната романтична книга или наръчник по срещи, връзки и прелъстяване, а Книга за любовта (16 лева) с дебели корици, 224 страници, богати илюстрации и сантименталните, лирични и трогателни разкази и новели на трима велики руски писатели: нобелиста Иван Бунин, Антон Чехов и Александър Куприн. Не за друго, а като красиво напомняне за такива отживелици като любов, мъка, състрадание и душевна красота.

Никаква идея на коя марка е този шал от вълна и коприна с принт на зелен натюрморт (280 лева), но е достатъчно дълъг, обемен и красив, за да попадне в селекцията тук и върйху шията на когото трябва.

Боулинг чантите (100 лева) на Zara за къс уикенд трип вървят само и единствено с конкретен план за бягство извън града.

Всяка тоалетна вода на име Marrakech Intense (120 лева) заслужава внимание, особено ако става въпрос за дървесно ориенталски аромат за мъже и жени с нотки на бергамот, сандалово дърво, дамаска роза, карамфил и портокал с етикета на Aēsop.

Надежда Недкова препоръчва кошницата за велосипед за кучета на Aumüller (109 лева) от европейска върба – сигурна при пътуване заради свалящата се предпазна решетка, удобна за кучето (заради екстра възглавницата) и лесна за монтаж върху кормилото.

Обективно погледнато, тъмносивият LED лампион Ypperlig (100 лева) на Hay за Ikea е подарък за дома, но ако сте влюбени и споделяте общ дом, защо да не се зарадвате взаимно с общ и много практичен дизайнерски предмет в хола?

© Радина Ганчева

В живота на всеки се случва да подарява мечета, но защо да няма повече смисъл зад този жест? Плюшените мечки на TimeHeroes вървят в комплект по две с две значки с илюстрацията на Борислава Караджова, картичка с послание и сертификат за дарение от 20 лева (или повече, ако искате по-щедро). Могат да се вземат на място от офиса на героите на ул. Христо Белчев 3 и след уговорка в страницата им във Facebook.

Книга за любовта е в книжарниците. 05 Studio е само онлайн. Aēsop е в Plus Zero Concept Store на ул. Позитано 1. Aumüller е само онлайн. Lame God е в Twisted Mannequin на ул. Георги С. Раковски 191. Ikea е на ул. Околовръстен път 216. Panasonic е в Plesio на ул. Ангел Кънчев 5. TimeHeroes е на ул. Христо Белчев 3. Zara е в Сердика Център, Paradise Center и The Mall.