Готините поп песни от лято 2018, които (все още) не сте чули

Поп музиката продължава да е първата любов, на която няма да обърнем гръб, въпреки опитите на масмедии и опортюнисти от индустрията да се вклинят помежду ни, търсейки най-малкото общо кратно за създаване на хит. Малко преди печалния край на лятото, отново хвърляме поглед към най-добрите и престъпно пренебрегнатите поп песни, с които ще запомним топлите месеци на 2018.

Слушахме бъдещи класики на Watch The Duck, готини хитачки от симпатични (Ariana Grande) и по-малко симпатични (Taylor Swift) суперзвезди, обещаващи младежи като Chelsea Jade, Sigrid, Mabel, Janice, страхотни зрели жени като Tracey Thorn, Eleanor Friedberger, Charlotte Gainsbourg и яки особняци като Otha, Jenn Champion и MorMor.

Още: кънтри нотки от First Aid Kit и Kacey Musgraves и най-доброто от слабия последен албум на Kylie Minogue, замаскирано като бонус трак и звучащо като от арсенала на Sandra. Maggie Rogers показва какво е научила по време на турнето с Haim, а те самите гостуват в най-добрата песен на Twin Shadow от Five Seconds насам. Robyn не мърда от With Every Heartbeat, ама ни харесва. И не само. Приятно слушане.

Boyscout е в Spotify и YouTube.