Неделна еротика: Savage x Fenty

Rihanna продължава да разраства извънмузикалната си империя със Savage x Fenty – линия бельо, която го играе продължение на доста успешната колаборация с Puma и обещава да не дискриминира абсолютно никого, най-малкото с размери. Не само обещава, но и това е основната част от идеологичната и маркетингова стратегия на бельото на певицата, което стартира с поносими цени на 90 различни модела в 36 размера – от 32A до 44DD за сутиени и от XS до 3XL за бикини, пижами и други неща за сън.

Освен различните видове сутиени, бикини, корсети, бодита, комбинезони, халати и така нататък, линията на Rihanna включва и сад0-мазо аксесоари като камшици, белезници, сатенени връзки, маски за очи и жартиери. Различните модели са разделени на четири основни капсулни колекции с хипстърски имена: On The Reg включва всекидневни тишърти, сутиени и бельо, U Cute Damn залага на по-женствената дантела като основа, Damn е секси линията с комбинезони и жартиери, а Black Widow е най-провокативната колекция с прозрачни материи, смели чашки и други възбуждащи въображението модели.

Освен богатите размери, самият каталог на Savage x Fenty за сезон пролет/лято 2018 е показателен за спазеното обещание на Rihanna да вкара един юмрук в този консервативен имидж и да насърчава подчертаването на всеки вид красота, независимо от цвета на кожата, формите и всичко останало. Браво на девойката от барбадос, какво друго? Остава само да се запознаем с любимите й музи.Бельото Savage x Fenty е онлайн тук.