Спечелете фенер и одеало от Нито звук

John Krasinski едва ли е предполагал, че режисьорският му дебют Нито звук ще постигне такива забележителни резултати още в премиерната си седмица. Фактите: два пъти повече приходи от предварителните прогнози, първо място в щатския боксофис и многобройни хвалебствени ревюта за хорър историята за оцеляване в постапокалипсис, в който всеки по-силен звук означава смъртна опасност от извънземно чудовище.

Страховитата метафора за възпитанието и огромните (само)жертви, които всеки любящ родител трябва да направи в името на своите деца, е наистина приличен филм, които си заслужава гледането не само заради иновативния звуков дизайн и подход към историята, но и заради отлична химия между главните герои (сред които реалната съпруга на режисьора Emily Blunt и забележителната глуха актриса Millicent Simmonds).

И понеже на Krasinski очевидно вече му върви не само на комедии, но и на истории за оцеляване, холивудският актьор ни писа специално, за да ни помоли да разиграем един изкачащ фенер и черно вълнено одеало от филма като подарък за читателите на сайта – не просто рекламен мърч, а доста добра екипировка, която може да послужи не само за пикник в парка или в гората, а и при евентуална борба за оцеляване сред дивата природа. Подробности как да ги грабнете – в нашата Facebook страница.

Нито звук е по кината от петък. Boyscout играта за фенера и одеалото е в нашата Facebook страница.